marți, 26 septembrie 2017


Terapie Reiki oferita beneficiarilor/ persoanelor care nu au initiere in Reiki

         Persoanele care nu au absolvit cursul Reiki pot beneficia de energizare Reiki DOAR in baza unei inscrieri prealabile (prin e-mail energizari.reiki@gmail.com) prin care li se confirma ora si ziua programarii. In cadrul Asociatiei REIKI USUI® se practica metoda Usui Shiki Ryoho care completeaza procedura de ingrijire medicala si nu este o alternativa sau nu inlocuieste actul medical. Practicantii Reiki nu ofera retete, nu fac diagnosticare si nu folosesc alte tehnici de tip new-age in timpul sedintelor Reiki; ofera energia si respecta tehnica Reiki invatata in scoala traditionala.
         Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de pe web referitoare la ce este si ce nu este Reiki, ce este si ce nu este ARU si conditiile in care puteti beneficia de Reiki. Durata unei sedinte Reiki este de 30-45 minute si energizarea se va realiza de catre mai multi praticanti Reiki. Pentru energizare beneficiarul sedintei nu se va dezbraca ci se va realiza sedinta de energizare prin apropierea sau aplicarea mainilor peste haine.
 
Progamul pentru beneficiarii Reiki este incepand cu 20 august 2017 .                                                              
       - energizarile se efectueaza doar pe baza de programare pe e-mail energizari.reiki@gmail.com sau contactand unul dintre profesorii Reiki din Asociatie http://reikiusui.ro/contact/contact-profesori-reiki
 
        In cadrul e-mailului sau convorbirii telefonice prin care se solicita energizarea Reiki va rugam sa oferiti urmatoarele informatii: nume si prenume, numar de telefon la care puteti fi contactat, varsta si motivul/ problema pentru care solicitati energizarea. In situatiile in care se solicita programare pentru energizare Reiki in vederea solutionarii unor probleme la organele uro-genitale sau a unor probleme emotionale legate de feminitate/ masculinitate, beneficiarul va fi automat transferat catre un maestru Reiki de acelasi sex. Astfel se evita interpretarile gresite si se creeaza un cadru de lucru confortabil pentru ambele parti, bazat pe respect si demnitate.
        In situatia in care sunt necesare mai multe energizari decat cele ce pot fi oferite in cadrul saptamanii de voluntariat, recomandam persoanelor ca fie ei, fie cineva apropiat sa urmeze cursul Reiki gr I pentru a putea oferi sustinere pe o perioada mai indelungata. Persoanele care, dupa cateva sedinte de Reiki, vor dori sa invete practica Reiki pentru ei si familia lor se pot inscrie si participa la cursuri Reiki. In cadrul cursurilor Reiki absolventii primesc un abonament de practica de 10-12 energizari/ 3 luni in cadrul caruia pot veni la energizari.
 
Aspecte financiare
        Veniturile obtinute din cotizatii, donatii sau sponsorizari sunt folosite pentru inchirierea si intretinerea spatiului ARU, cu scopul activitatii de practica Reiki. Nimeni nu primeste salariu si nu are alte beneficii materiale din ARU; maestrii si membrii ARU desfasoara toate activitatile pe baza de voluntariat, niciun membru nu primeste beneficii salariale sau alte beneficii materiale din ARU
 
      Beneficiaza de 10 energizari gratuite/ an:
  •             membrii ARU si copii/ partenerul/ partenera lor,
  •             copiii pana la 14 ani,
  •             persoanele cu handicap,
  •             persoanele cu boli grave, de exemplu cancer.
Costul energizarilor pentru alte cetgorii de persoane decat cele enuntate mai sus:
        Beneficiaza de 1 energizare gratuita alte categorii de persoane decat cele enuntate mai sus, dupa care beneficiarul decide daca doreste continuarea terapiei sau daca se recomanda un set de mai multe sedinte Reiki in vederea atingerii unor rezultate. Dupa o prima energizare gratuita, Asociatia accepta o donatie, drept sprijin material pentru inchirierea si intretinerea spatiului ARU,conform punctelor 1 sau 2 de mai jos.
 
        1. Dupa o prima energizare gratuita, pentru persoanele care vin la energizare in cadrul programului si sedintele de energizare sunt efectuate de catre 3-6 practicanti Reiki impreuna cu profesori Reiki, donatia recomandata este de 25 lei/ sedinta Reiki. Asociatia emite chitanta pentru incasari, iar pretul este unul modic (fiind 25% din costul real al energizarii) din iubire si respect pentru oameni, nu pentru ca ceea ce se realizeaza este „lipsit de valoare”.
       2. Dupa o prima energizare gratuita, pentru persoanele care doresc sedinte de energizare individuale efectuate de un profesor Reiki si in afara programului afisat, donatia recomandata este de 50 lei/sedinta Reiki. Asociatia emite chitanta pentru incasari, iar pretul este redus, fiind 50% din costul real al energizarii, din iubire si respect pentru pentru oameni.
 
       In situatia in care sunt necesare mai multe energizari decat cele ce pot fi oferite in cadrul programului de voluntariat si energizari, recomandam persoanelor ca fie ei, fie cineva apropiat sa urmeze cursul Reiki gr I pentru a putea oferi sustinere pe o perioada mai indelungata. Persoanele care, dupa cateva sedinte de Reiki, vor dori sa invete practica Reiki pentru ei si familia lor se pot inscrie la cursuri Reiki sustinute de profesorii din asociatie. In cadrul cursurilor Reiki absolventii primesc un abonament de practica de 10 energizari impartite pe diferite zile in 3 luni, in cadrul caruia pot veni la energizari cu colegii.
 
 
Reiki este o metoda care completeaza procedura de ingrijire medicala si nu este o alternativa la actul medical. Practicienii Reiki nu ofera retete, nu fac diagnosticare si nu folosesc alte tehnici de tip new-age in timpul sedintelor Reiki. Membri Asociatiei REIKI USUI®  practica metoda japoneza Usui Shiki Ryoho, una dintre scolile de Reiki autentice, traditionale si recunoscute de Organizatia Mondiala a Sanatatii.
 
Practica Reiki este sigura si non-invaziva. Si-a demonstrat utilitatea in hospice-ri, spitale, ingrijirea bolnavilor la domiciliu, in sala de urgenta, in sala de operatii, in centre unde se efectueaza transplanturi, in pediatrie, in ginecologie – prin facilitatrea relaxarii, reducerea anxietatii si durerii, putand fi folositor si in completarea terapiilor pacientilor cu cancer. In folosirea Reiki traditional nu sunt contraindicatii si nici riscuri pentru ca nu implicam vointa, nu aplicam diagnostic, nu administram/ recomandam remedii, nu aplicam creme/ solutii, nu manipulam corpul; doar atingem usor sau ne apropiem mainile de celalalt.
 
*******
Selectii din Regulamentul de practica ARU - puncte de interes pentru cei care doresc energizari si nu au cursul Reiki:
1.   La energizarile ARU se va practica doar Reiki, Usui Shiki Ryoho si Usui Reiki Ryoho, si NU alte metode sau alte practici.
2.   Maestrii NU vor folosi tehnici care implica folosirea concentrarii/ vointei, nu vor induce stari alfa sau de meditatie pacientilor, nu vor aplica alte proceduri si nu vor combina tehnicile energetice.
3.   Cei care ofera Reiki nu vor emite pareri, diagnostic sau comentarii privind starea fizica si de sanatate a altora.
4.   Se va respecta dorinta de intimitate sau relaxare a celor care vin la energizari.
5.   Informatiile pe care le primim de la solicitantii Reiki cu privire la identitatea si problemele lor vor fi tratate ca fiind strict confidentiale si este interzisa comentarea/ discutarea/ povestirea problemelor altora in afara activitatilor de practica.

Beneficiarii Reiki daca doresc ii rugam sa completeze Fisa de evaluare a energizarilor Reiki pe care o pot studia in avans aici.

Asociatia REIKI USUI® CIF 20606550, Nr. Inregistrare in Registrul Asociatilor 90/ 13.12.2006
Banca: BCR Sucursala Brasov, Cont: RO44 RNCB 0053 0687 5467 0001
Tel./Fax: 0268 414808, E-mail: as.reiki.usui@gmail.com

Asociatia Reiki Usui® este marca inregistrata la Oficiul de stat pentru inventii si marci sub nr. 101328/ 2009.
Asociatia Reiki Usui® este inregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL sub nr. 19586/ 2007

Copyright © 2014 - Asociatia REIKI USUI®
ANPC
Politica de cookies