joi, 5 ianuarie 2017

PROGRAM REIKI DE ECHILIBRARE ENERGETICA

          
REIKI TERAPIE DE ECHILIBRARE ENERGETICA.


  In anumite zile calendaristice din an desfasor activitati de terapie Reiki de echilibrare energetica pe corp fizic, psihico-emotional timp de patru zile la rand in cadrul ARU.
Prima sedinta de terapie este gratuita iar celelalte trei sedinte sunt contra cost, suma variind intre 50 lei,sub forma de donatii in cadrul Asociatiei Reiki Usui din Brasov.
Scopul acestor energizari este de a echilibra energetic corpul fizic, psihico-emotional, pentru a putea fi susținut de către Univers in vederea autovindecarii si dezvoltarea relației personale spirituale cu Universul dintr-un mod usor, plăcut si armonios fara încălcare de voința.

 Relatii suplimentare la telefon 0720022963.

                                                                   Reiki esteo tehnica naturala de echilibrare pe corp fizic, psihico-emotional si ajuta ca persoana sa se poata echilibra si autovindeca.
                 Reiki este energia atrasa din Univers de la Marele Creator, intr-un mod usor placut si armonios.
                 Reiki nu este dogma si nu impune norme sau obligatii.
                 Reiki este iubire neconditionata a Universului, Reiki merge acolo unde este nevoie si echilibreaza corpul uman din toate punctele de vedere.
                Reiki este o terapie energetica naturala complementara si  se poate practica paralel cu medicina alopata. De aceea recomand cititorule  sa relationezi cu  medicul de familie sau de specialitate pentru a stabili diagnosticul si tratamentul medicamentos de care ai nevoie.
               REIKI NU INLOCUIESTE ACTUL MEDICAL.
                 Prin terapia Reiki echilibram energetic corpul fizic, psihico-emotional si NU PUNEM DIAGNOSTIC MEDICAL.
                Dupa cele patru sedinte consecutive de terapie Reiki daca simtiti nevoia sa invatati sa practicati asupra voastra sau asupra prietenilor si membrilor de familie tehnica Reiki Usui Traditional, va astept la cursurile de initiere Reiki.
                 Detalii suplimentare vezi pe: e-mail: as.reiki.usui@gmail.com
                                                                    web: www.reikiusui.ro
                 Va imbratisez cu multa lumina si iubire, maestru Reiki  Ioan Baciu.